Serres en aanbouw

U willt graag plezierig wonen. In een huis dat écht woongenot oplevert. We zien dat steeds meer mensen actief bezig zijn met het realiseren van hun dromen, en ook bereid zijn om daar wat voor uit te geven. Een serre / aanbouw is dan een ideale oplossing die steeds populairder wordt.

Wij zien onder onze klanten een groeiende vraag naar een mooie lichte serre / aanbouw die het huis zoveel prettiger maakt om in te wonen. Damen en Groen b.v. heeft jaren ervaring met het ontwerpen en bouwen van serres en aanbouwen.

Geen showroom maar échte voorbeelden

Wij kiezen ervoor in plaats van een showroom alle informatie bij u thuis te brengen. Zo bent u volledig op de hoogte. Omdat onze klanten zo tevreden zijn met onze diensten (98% beveelt Damen & Groen aan!) stellen zij graag hun woning open zodat u een kijkje kan nemen. Door dergelijke referentie-adressen te bezoeken kan u zich een concreet beeld vormen van hoe het er straks uit zal zijn bij ú thuis.

Het ontwerp en de bouw van een serre aanbouw

Onze serres worden gebouwd met hout of aluminium. Damen & Groen BV gebruikt alleen hoogwaardige materialen. We hebben ervaring met alle soorten ontwerpen van een serre / aanbouw. Modern, klassiek, met een twist; het gaat erom dat de serre of aanbouw perfect aansluit op uw woning. De reden waarom onze klanten zo tevreden zijn is dat wij maatwerk leveren: we kijken samen naar het geheel en brengen vanuit onze ervaring advies uit, zodat u de meest geschikte serre aanbouw kiest voor uw woning en situatie. Door de lichtinval en het ruimtelijke effect levert een kleine serre aanbouw al een groot positief effect voor het huis.

Het traject van een serre aanbouw

Damen & Groen BV ontzorgt u volledig en neemt het gehele traject van een serre / aanbouw op zich. Van het ontwerp tot de bouw, van de funderingen tot het dak. Ook nemen wij het aanvragen van de vergunning bij de gemeente voor onze rekening, indien dit in uw woonplaats noodzakelijk is. Uw contactpersoon houdt u goed op de hoogte van de vorderingen van het proces. Onze vakmensen hebben de kennis en kunde om de aanleg van de serre aanbouw aan te pakken met de minst mogelijke hinder voor de inwonenden. De klantgerichte aanpak van Damen & Groen BV en ons oog voor detail en afwerking zorgt ervoor dat u binnen no-time kunt genieten van een mooie en lichte serre aanbouw. Twijfel niet langer en neem contact op met ons voor een gesprek over de mogelijkheden.

Beoordeling door klanten:

8.8​/10

­ 396 beoordelingen

Onze serres en aanbouw

  • kozijnen schilderen

Vraag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van onze serres en aanbouw