Profel

Damen & Groen is er trots op samen te werken met toeleverancier Profel. Profel is al meer dan 65 jaar een marktleider op het gebied van kozijnen en deuren. Het familiebedrijf is actief in België, Nederland en Frankrijk. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar dealers.

Waarom kiezen wij voor Profel?

Damen & Groen kiest ervoor samen te werken met Profel vanwege de hoge kwaliteit van haar producten. Het bedrijf investeert voortdurend in research & development. Alle ontwerpen worden door het bedrijf zelf geproduceerd, van de tekentafel tot in de fabriek. Doordat Profel de productie in eigen hand houdt is scherpe controle mogelijk op de kwaliteit ervan. Dit zou bij een fabrikant die haar productie outsourced naar bijvoorbeeld Azië niet mogelijk zijn. Ook biedt Profel verregaande fabrieksgarantie op haar producten.

Wie voor Profel kiest, kiest voor kwaliteit. De producten van Profel zijn daarom de optimale basis voor de dienstverlening van Damen & Groen BV.

De producten van PROFEL

De meeste mensen zullen de naam Profel wel kennen. Profel is een van de grootste producten van ramen, kozijnen, deuren, garagedeuren, schuifpuien en alle benodige accessoires daaromheen. Profel levert haar producten in drie verschillende soorten: kunststof, aluminium en hout. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken. Zo is het aan de consument om te bepalen wat het meest geschikt is voor zijn of haar woning.

De gebruikte grondstoffen

Kunststof is licht en meestal het goedkoopste materiaal, waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen worden toegepast. Kunststof deuren en kozijnen zijn gemakkelijk te onderhouden en kleurecht. Aluminium is robuust en het duurste materiaal, vanwege de hoge kostprijs van de grondstoffen. Aluminium is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en isoleert het beste. Ten slotte is hout een duurzaam kwaliteitsproduct, dat een authentieke uitstraling biedt. De prijs van hout hangt af van de soort hout die in het product verwerkt is; tropisch hout is duurder dan niet-tropisch hout.

Een investering voor de toekomst

Kiezen voor ramen, deuren en garagedeuren van PROFEL is een investering die zich terugverdient. Producten van Profel staan bekend om hun ongeëvenaarde isolatiekwaliteiten. Het zijn deze isolatiekwaliteiten die ervor zorgen dat uw jaarlijkse energierekening sterk zal dalen. En dat terwijl de energie elk jaar duurder wordt!

Kozijnen & deuren die een leven mee gaan

Ramen, deuren en poorten moeten een leven lang meegaan. Dat is het uitgangspunt. Daarom staat topkwaliteit centraal. Dit streven vertaalt zich in doorlopende controles tijdens de productie alsook in een perfecte afwerking. Zodat u waar voor uw geld krijgt met langdurig woongenot en optimale veiligheid in- en rondom uw huis. Het is kort gezegd degelijk spul.

De toegevoegde waarde van Damen & Groen BV

Bij Damen & Groen nemen wij de Profel-producten en gaan hiermee aan de slag. Onze toegevoegde waarde zit in onze klantgerichte aanpak, ons vakmanschap en onze toewijding aan een nette afwerking. De cijfers spreken voor zich: De klanten van Damen & Groen waarderen ons bedrijf gemiddeld met een 8,4. Bovendien beveelt 98% Damen & Groen BV aan. Wij leveren de oplossing.

Ook klant worden worden van Damen & Groen BV? Neem nu contact op met een van onze verkopers.

Kozijnen

Vraag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van nieuwe kozijnen aan.