Deuren

Net zoals voor veel van onze andere producten werkt Damen en Groen b.v. met PROFEL als toeleverancier. PROFEL biedt u de keuze uit reeksen sierpanelen welke u toelaten een paneel te kiezen naar eigen smaak en bouwstijl.

Deuren van Damen & Groen

In de reeks ‘Klassiek’ kunt u kiezen uit een assortiment van modellen waarbij het uit-zicht bepaald wordt door opliggende ornamenten.

De panelen uit de reeks ‘Rainure’ passen bij elke bouwstijl. Het aanbod bevat een ruim aantal figuren. Het figuur van uw keuze wordt in de plaat gefreesd.

De reeks ‘Modern’ is samengeteld uit panelen met een eigetijds karakter. Ze zijn vervaardigd uit gemoffeld aluminium en zijn steeds voorzien van glasvlakken in isolerende beglazing.

Het ‘Facet paneel’ geeft uw deurelement het voorkomen van een houten paneel Het paneel is modern wat betreft de materialen en samenstelling, maar heeft het voorkomen van het klassieke facet-hout-schrijnwerk.

Zelf een aanlopende deur repareren?

Bekijk een van onze instructiefilmpjes waarin wij duidelijk uitleggen wat er nodig is om een aanlopende deur zelf aan te draaien.


Beoordeling door klanten:

8.8​/10

­ 396 beoordelingen

Onze deuren

Vraag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van nieuwe deuren aan.