4 redenen om zonwering buiten te nemen

Zonwering buiten is bijzonder effectief. Doordat de zonwering aan de buitenkant wordt geplaatst, houdt deze de zonnestralen tegen voor ze het raam bereiken. Er zijn allerlei mogelijkheden voor iedere woning. Lees onze 4 redenen om voor zonwering te kiezen.

1. U kunt genieten van een koele woning

Zonwering buiten kan uw huis goed koel houden. Door de zonwering aan te buitenkant te plaatsen, houdt deze de zonnestralen tegen. Zo voorkomt u opwarming van uw ruiten en dat zorgt voor meer koelte binnenshuis! Dat maakt zonwering aan de buitenkant effectiever dan zonwering binnen.

2. Voor ieder wat wils

Een zonwering voor buiten komt in vele maten en soorten. Wilt u iets dat strak over uw ruit zit gemonteerd? Dan is een screen, shutter of rolluik heel geschikt. Toch iets groters met meer volume? Overweeg een markies of uitvalscherm! Deze vallen ruimer over uw ramen en creeeren een grote schaduw. Ook is er veel variatie in budget: zo is er voor iedereen een betaalbare optie.

3. Meer privacy & minder kans op inbraak

Een handig voordeel van zonwering aan de buitenzijde: meer privacy. Denk aan een rolluik: hiermee verduistert u uw kamers en isoleert u voor temperatuur en geluid. Liever een klassieke uitstraling? Dan zijn shutters een prachtige optie. Hiermee reguleert u zelf hoeveel licht en warmte er binnenkomt. Deze opties beschermen ook tegen inbraak!

4. Lekker ontspannen op uw terras

In de zomer zitten we graag buiten, maar niemand wil wegbranden op een terras. Met een zonwering aan de buitenkant geniet u van de warmte en de schaduw! Een knikarmscherm kan bijvoorbeeld zowel uw woning als uw terras afkoelen. Door het scharnier in de arm kunt u eenvoudig het scherm in- en uitklappen.

Ook zonwering buiten laten plaatsen?

Welke zonwering kiest u voor buitenshuis?
Bij Damen&Groen bieden we vele mogelijkheden voor iedere woning.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen!